Rosalie

Garantie

Ahrntal Experience is geen lid van SGR, Stichting Garantiefonds Reisgelden. De SGR houdt in dat de reiziger financieel beschermd wordt indien een reisonderneming failliet gaat.
 

De reden dat wij niet zijn aangesloten bij de SGR is dat de kosten voor het lidmaatschap dermate hoog zijn voor een kleine persoonlijke reisorganisatie en dat wij deze ook niet standaard aan je willen doorberekenen. Kleinschalige reisorganisaties moeten namelijk hetzelfde tarief betalen als grote reisorganisaties die 10.000 klanten per jaar hebben. Het is wettelijk niet verplicht om lid te zijn van de SGR. Wel is het volgens de wet verplicht de nodige maatregelen te nemen om u te beschermen.
 

Ahrntal Experience biedt de reiziger garantie door een bepaalde manier van werken. Door onze manier van werken zorgen wij ervoor dat de kans op faillissement zeer klein is en dat alle vervoerders, accommodaties etc. die bij je reis horen tevoren zijn betaald. Mocht er toch sprake zijn van een faillissement, dan kan je de reis gewoon afmaken.

 

Reis –en annuleringsverzekering

Ahrntal Experience raadt alle reizigers ten stelligste aan om bij de inschrijving van uw reis een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. De reiziger is hiervoor zelf verantwoordelijk. Indien de reiziger besluit geen van deze verzekeringen af te sluiten, kan dit verstrekkende gevolgen hebben. Ahrntal Experience is niet aansprakelijk voor alle gevolgen (financiële en/of materiële) die voortvloeien uit het niet afsluiten van een reis- en/of annuleringsverzekering.

 

Administratiekosten

Om onze reizen zo aantrekkelijk mogelijk te houden rekenen wij geen administratiekosten.

 

Boeken en wijzigingen

Bij het definitieve boeking vraag ik een aanbetaling a 10% van de reissom. Wordt de boeking toch geannuleerd dan krijg je de aanbetaling niet terug en kunnen er nog eventueel verschuldigde kosten in rekening worden gebracht. Er wordt alles aan gedaan om dit zo minimaal te houden. Tot een maand voor de aankomstdatum kunnen er wijzigingen gemaakt worden, welke zover mogelijk zijn. 2 weken voor de aankomstdatum zou het fijn zijn om de betaling van de reissom te hebben afgerond.

 

Wie is Ahrntal Experience?
Ahrntal Experience is opgericht door Rosalie Eier in Maart 2011.

 

Wat is Ahrntal Experience?

Ahrntal Experience biedt wintersport vakanties aan naar het Ahrntal in Südtirol, Italië. Naast accommodaties, wordt er ook skipas, skiverhuur en skiles tegen gereduceerde prijs aangeboden. Dit alles in samenwerking met lokale ondernemers van het Ahrntal.

 

Waarom Ahrntal Experience?

De ideeën om wintersport vakanties naar het Ahrntal te organiseren zijn al in 2006/2007 ontstaan. Ik (Rosalie Eier) heb mijn toeristische opleiding het MTRO afgerond met een stage in Hotel Alpenblik***. Hiernaast heb ik ook geholpen in de skischool als assistent skilerares. De 3 jaar die daar op volgde heb ik in het buitenland gewoond om mijn diploma’s als skilerares te halen, gewerkt als skilerares en de Italiaanse taal te leren. Sinds ’93 kom ik al in het Ahrntal en zij staan te springen om Nederlandse gasten. Mijn hart bleef kloppen voor Ahrntal en in overleg met lokale ondernemers van Ahrntal ben ik begonnen met Ahrntal Experience.

 

Waar is Ahrntal Experience?

Ahrntal Experience heeft haar adres in Akkrum. Om reizen zo aantrekkelijk mogelijk te houden, werk ik vanuit huis.  Door mijn persoonlijke betrekking van aanvraag tot einde vakantie kan ik ook bij je langskomen voor een persoonlijk gesprek.

 

 

Arhntal Experience

  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Kwaliteit
  • Persoonlijke ervaring